Retail&Agrobusiness

CAMPANIA ZF 25 ANI. Ileana Dumitru, BAT: România are în faţa ei un viitor mai bun, iar următorul deceniu va aduce un nou val de infuzie de tehnologie, know-how şi capital ce vor marca noi transformări la nivel economic şi social

CAMPANIA ZF 25 ANI. Ileana Dumitru, BAT: România are în...

Autor: Florentina Niţu

05.12.2023, 14:55 135

Viitorul României, în perspectivă, este promiţător. Următorul deceniu aduce un flux nou de tehnologie, cunoştinţe specializate şi investiţii, transformând aspecte majore ale economiei şi societăţii, consideră Ileana Dumitru, director juridic şi pentru afaceri externe la Aria Europa de Sud - Est în cadrul BAT.

„Lumea se schimbă, priorităţile se schimbă, de aceea cred că avem nevoie mai mult ca niciodată de nişte repere şi valori care să ne ajute să definim cine suntem şi ce ne dorim. România are cu siguranţă în faţa ei un viitor mai bun, iar următorul deceniu va aduce un nou val de infuzie de tehnologie, know-how şi capital ce vor marca noi transformări la nivel economic şi social”, a spus Ileana Dumitru. Ea a răspuns la întrebările ZF pentru articolele din campania ZF 25 de ani.

Aceasta a adăugat că este esenţial însă, ca societate, să ştim să valorificăm oportunităţile, prin agilitate, o atitudine deschisă către noutate şi prin asigurarea fundamentelor solide de creştere: politici publice sustenabile orientate către viitor, partenertiate robuste şi strategice.

BAT are în portofoliu branduri precum Dunhill, Kent, Pall Mall sau dispozitivul care încălzeste tutunul glo”, a menţionat Ileana Dumitru. BAT are în portofoliu brandurile Dunhill, Kent, Pall Mall şi dispozitivul de tutun încălzit glo.

Executivul a spus că îşi mai aminteşte din ZF titlurile din jurul aderării României la UE şi NATO şi efervescenţa acelor momente, pe care azi cred că le interpretăm cu toţii într-o nouă cheie. „De 25 de ani, la fel de mulţi ca şi anii de activitate a BAT în România, ZF este o sursă principală de informaţie de business pentru mine. Cu 25 de ani în urmă s-au pus bazele marilor investiţii străine în România, iar ţara noastră a înregistrat o creştere incredibilă”, a precizat reprezentanta BAT.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO