Retail&Agrobusiness

Antreprenori locali. Trutzi, un producător de fier forjat din Suceava, face o investiţie de 150 mil. lei într-o fabrică nouă şi a aplicat pentru ajutor de stat în vederea finanţării. Businessul Trutzi a pornit în 2007, la Suceava, cu un mic depozit de 200 de metri pătraţi, iar de-a lungul timpului a continuat să se extindă

Din portofoliul Trutzi, fac parte accesorii pentru garduri şi porţi, materiale şi soluţii de împrejmuire, produse metalurgice.

Din portofoliul Trutzi, fac parte accesorii pentru garduri şi porţi, materiale şi soluţii de împrejmuire, produse metalurgice.

Autor: Alina-Elena Vasiliu

06.09.2022, 18:40 557

Trutzi, un producător de ele­mente din fier forjat din Suceava, cu afaceri de 350 de milioane de lei, vrea să facă o fabrică nouă. Pentru această hală, precum şi pentru alte pro­iecte de eficienti­zare a activităţii, investiţiile ajung la 150 de milioane de lei, iar în vederea finanţării, compania, deţinută de Ciprian Nuţu, a aplicat pentru obţinerea unui ajutor de stat în valoare de 55 de milioane de lei.

„Scopul investiţiei este înfiinţarea unei unităţi de producţie cu capacitate de procesare de aproximativ 20.000 de tone a produselor metalice din portofoliul companiei, automatizarea şi digitalizarea proceselor de producţie şi desfacere, eficientizarea energetică“, au spus reprezentanţii Trutzi la solicitarea ZF.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO