Retail&Agrobusiness

Antreprenori locali. Macromex: Principala schimbare din industria alimentară în anul 2021 este dată de comanda online cu livrare în mai puţin de 60 de minute

Albert Davidoglu, CEO al Macromex, unul dintre cei mai mari dis­tribuitori de alimente de pe plan lo­cal, consideră că principala schim­­bare din industria ali­men­tară în anul 2021 este dată de comanda online cu livrare în mai puţin de 60 de minute.

„Pentru anul 2021, mai exact din partea a doua a anului, ne aşteptăm la o relua­re a creş­te­rii busi­nessului cât mai aproa­pe de para­metrii nor­mali, dar o revenire com­pletă la ni­ve­lul bugetat pentru 2020 pro­babil că o vom vedea abia în 2022. Principala schim­bare (din industria ali­mentară în 2021 – n.red.) o repre­zintă dezvol­ta­rea agre­sivă a canalului de quick com­merce, adică comanda on­line îm­pre­ună cu un timp scurt de livrare, de mai puţin de 60 de minute“, a spus Albert Davidoglu, CEO al Macro­mex.

El spune că 2020 a fost un an provo­ca­tor pen­tru com­panie. Acest lucru se vede şi în cifre. Macro­mex a în­che­iat anul 2020 cu o ci­fră de afa­ceri de 593 mil. lei, în scădere cu 18% faţă de anul precedent, şi un profit net de 6,8 mil. lei, mai mic cu 25% decât în anul an­te­rior, arată da­tele Confidas.ro.

Citește continuarea pe zfcorporate.ro

Companii - care are si subcategorii
AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.