LIVE: Videoconferinţa ZF Private Health - din marile centre economice, în fiecare judeţ. Cum dezvoltăm piaţa privată de sănătate la nivel naţional?
Retail&Agrobusiness

Antreprenori locali. Lanţul de restaurante Mesopotamia a deschis cinci unităţi în 2021 şi până la finalul anului mai inaugurează alte 12

Compania are 45 de restaurante în acest moment şi vrea să ajungă la 80 în perioada următoare.

Lanţul de restaurante Mesopota­mia, fondat de antreprenorul Se­bas­tian Tătărîngă, şi-a bugetat pen­tru 2021 o cifră de afaceri de 100 mil. lei, un nivel record. Estimarea vine în con­textul în care compania a obţinut afa­ceri de 63 mil. lei în 2020, în scă­dere cu 24% faţă de anul de di­nain­te de pan­de­mie. Oficialii lanţului cred că româ­nii s-au săturat de restricţii şi odată cu re­laxarea acestora îşi reiau compor­ta­mentul de dinainte de pandemie. De aceea, estimările sunt că în pe­rioa­da imediat următoare numărul cli­en­ţilor va creşte, apoi se va normaliza.

„Cu toate că primele cinci luni ale acestui an au fost afectate de restricţii, credem că odată cu rela­xarea măsu­ri­lor, activitatea restaurantelor se va nor­maliza“, spun reprezentanţii Mesopotamia.

„Până la sfârşitul anului estimăm o cifră de afaceri de 100 mil. lei, recuperând astfel scăderile înregistrate până acum“, mai spun reprezentanţii Mesopotamia.

Reţeaua este unul dintre cei mai importanţi jucători de pe piaţa locală de restaurante ca cifră de afaceri şi număr de unităţi. Mai mult, lanţul de restaurante Mesopotamia accelerează expansiunea în acest an pentru a se apropia de ţinta de 80 de unităţi în România în următorii ani.

ÑÎn acest moment functionează un număr de 45 restaurante Mesopotamia, dintre care cinci au fost deschise anul acesta. În 2021 mai deschide alte 12 unităţi. Am încheiat deja contractele pentru preluarea spaţiilor pe care urmează să le amenajăm şi să deschidem în 2021. De asemenea, continuăm extinderea şi renovarea spaţiilor existente.“

Citește continuarea pe zfcorporate.ro

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.