Companii

Renault, vanzari de 15.000 de masini, la fel ca anul trecut

06.09.2006, 18:54 13

Renault Nissan Romania, importatorul grupului francez pe piata locala, a vandut de la inceputul anului peste 15.000 de autove-hicule Renault, nivel comparabil cu cel inregistrat in perioada similara a anului trecut.
Cel mai bine vandut model Renault a fost, la fel ca si anul trecut, Clio Symbol cu circa jumatate din total. Modelul Megane a inregistrat vanzari de 4.500 de unitati, in timp ce noua generatie Clio a ajuns la vanzari de 1.000 de unitati din momentul lansarii in primavara acestui an.
"Lansarea in aceste zile a noului Symbol pe piata romaneasca, comercializarea modelului Clio III si a gamei Megane cu cele 6 caroserii reinnoite (Bicorp, Sedan, Coupe-Cabriolet, Megane Renault Sport - disponibile deja in Romania - si Estate, Scenic disponibile in scurta vreme) ne dau motive sa credem ca performantele comerciale ale marcii franceze in Romania vor fi cel putin la nivelul celor de anul trecut", a declarat Nicolas Ianculescu, director general al Renault Nissan Romania.
Vanzarile de automobile Renault au ajuns anul trecut la 23.865 de unitati, din care 21.820 de autoturisme, potrivit datelor Asociatiei Producatorilor si Importatorilor de Automobile. Renault este de mai multi ani cea mai bine vanduta marca de import.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO