Companii

„Regina Maria“ bifează a treia achiziţie în mai puţin de două luni

„Regina Maria“ bifează a treia achiziţie în mai...

Autor: Mirabela Tiron

30.05.2016, 00:06 524
Operatorul privat de servicii medicale „Regina Maria“, al doilea mare jucător de pe această piaţă, cu afaceri de 290 de milioane de lei (65 milioane de euro) anul trecut şi 3.000 de salariaţi, a preluat centrele medicale Dr. Grigoraş din Timişoara, cu afaceri de 1,5 milioane de euro. 
 
Tranzacţia vine la şase luni de la des­chiderea primei unităţi din Timi­şoa­ra şi marchea­ză extinderea operatorului privat de servicii medicale în această zo­nă a ţării şi pune pe harta reţelei un nou oraş în care operatorul vizează poziţia de lider. Aceasta este a treia achiziţie făcută de reţeaua de sănătate „Regina Maria“, deţinută de fondul de investiţii Mid Europa Partners, în ultimele două luni, după preluarea Spitalului Ponderas de la medicul chirurg Cătălin Copăescu, şi a Centrului Medical Helios din Craiova, compania ajungând în acest moment la 29 de unităţi proprii la nivel naţional.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO