Companii

Real: Pana in 2008 vom ajunge la 21 de locatii

26.10.2006, 19:00 23

Real Hypermarket a deschis ieri la Sibiu cel de-al patrulea magazin propriu, in urma unei investitii de 13 mil. euro. Cumulata cu investitiile in celelalte trei hipermarketuri, din Timisoara, Constanta si Oradea, investitiile Real din Romania au ajuns la 53 mil. euro.
Magazinul din Sibiu este pozitionat in cadrul European Retail Park, cel mai mare de acest gen din Transilvania, fiind primul magazin din cadrul complexului care incepe sa functioneze. Directorul general Real Hypermarket Romania, John Rix, a declarat ca, pana la sfarsitul anului, urmeaza sa mai fie deschise alte patru hipermarketuri, dupa cele din Timisoara, Constanta, Oradea si Sibiu.
"Prin deschiderea hipermarketului Real de la Sibiu am ajuns la jumatatea planurilor de extindere pentru acest an. In urmatoarea luna vom mai deschide un hipermarket la Craiova, dupa care vor urma cele din Brasov si Satu Mare. In doua luni vom deschide al optulea hypermarket in Romania, cel de la Targu-Mures. Este un plan ambitios si sunt convins ca la sfarsitul anului vom putea spune ca in primele noua luni de activitate in Romania, am deschis opt hipermarketuri", a declarat John Rix. Acesta a adaugat ca planurile de extindere a lantului Real in Romania includ deschiderea altor sapte hipermarketuri in 2007. John Rix nu a vrut sa divulge locatia celor sapte magazine, datorita faptului ca procedurile legale pentru inceperea constructiilor nu au fost inca finalizate.
"De asemenea, in 2008 vrem sa ajungem la 21 de magazine in tara si sa devenim lider pe segmentul de hipermarketuri", mai spune John Rix. Hipermarketul Real din Sibiu are o suprafata utila de vanzare de 6.000 de metri patrati, la care se adauga 3.000 de metri patrati dependinte. Magazinul beneficiaza de 1.400 de locuri de parcare, iar numarul de angajati se apropie de 450. Real Hypermarket Romania face parte din grupul german Metro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO