Companii

RAV AntiVirus pentru Linux Mail Servers

16.07.2001, 00:00 18



Compania producatoare de software GeCAD a lansat recent pe piata aplicatia RAV AntiVirus for Linux Mail Servers (version 8.2.1), o versiune avansata de antivirus pentru serverele de posta electronica, se arata intr-un comunicat al companiei.

"Ne propunem pentru acest an sa obtinem venituri de peste un milion de dolari din vanzarea produselor antivirus pe piata externa, o mare parte din aceasta suma urmand sa fie obtinuta din vanzarea RAV AntiVirus for Linux Mail Servers. Estimam, pana la sfarsitul anului, sa depasim 2.500 de licente vandute", a declarat Oana Bornaz, director de vanzari internationale in cadrul companiei.

Noua aplicatie poate fi actualizata zilnic, manual sau automat, suportul tehnic fiind gratuit. Licentierea se face pe domenii de Internet protejate, pretul de vanzare al unei licente fiind de 299 dolari.

Construit pe baza motorului de RAV AntiVirus v8, care detecteaza peste 60.000 de virusi, noul produs poate oferi protectie oricarui utilizator de Internet care foloseste un server de e-mail bazat pe Linux - Qmail, Sendmail, Postfix si Communigate PRO.

Fondata in 1992 GeCAD este o companiei cu capital privat integral romanesc si are ca obiect de activitate dezvoltarea si implementarea de solutii informatice. Anul trecut cifra de afaceri a companiei a depasit 2,5 milioane dolari. Mediafax

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO