Companii

Radu Enache, Continental Hotels: De la noul preşedinte aştept să spună că este importantă menţinerea cotei unice, reducerea TVA şi alte măsuri

Radu Enache, acţionar al lanţului hotelier Continental Hotels: Noi mestecăm bugetul din octombrie, Guvernul nu l-a prezentat nici până acum.

Radu Enache, acţionar al lanţului hotelier Continental Hotels: Noi mestecăm bugetul din octombrie, Guvernul nu l-a prezentat nici până acum.

Autor: Mirabela Tiron

18.11.2014, 20:32 439
Radu Enache, acţionar al lanţului hotelier Continental Hotels, unul dintre cele mai mari de pe piaţa locală, cu aproape 2.000 de camere în 14 unităţi din ţară, spune că de la noul preşedinte al României Klaus Iohannis aşteaptă susţinerea mediului de afaceri prin transmiterea unor mesaje cu impact, precum reducerea TVA sau menţinerea cotei unice la 16%.
 
„Preşedintele nu are atribuţiile Guver­nului. Aştept de la noul preşedinte să transmită mesaje care să îmbunătăţească mediul de afaceri, să aibă un puternic impact asupra mediului de afaceri, dar şi social şi la nivelul justiţiei. Să le transmită celor care ne conduc că este importantă menţinerea cotei unice, reducerea TVA şi alte măsuri“, a declarat Radu Enache, care conduce a patra cea mai mare companie hotelieră din Ro­mânia după cifra de afaceri, după Bucureşti Turism (hotelul Radisson Blu de pe Calea Victoriei), Ana Hotels şi Societatea Companiilor Hoteliere Grand (care deţine hotelul JW Marriott din Capitală). 
 
„Am totuşi foarte mari rezerve că vom asista la schimbări semnificative  având în vedere că nu funcţionăm democratic. Mă aşteptam la demisia celor din Guvern, dar văd că nu se întâmplă. Cred că aceasta era o chestiune democratică după ce poporul nu l-a ales ca preşedinte pe cel care conduce Gu­vernul în prezent“, a spus omul de afaceri.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO