Companii

Radu Apostolescu, fondator al eMAG, a investit peste 3,2 mil. euro alături de soţia sa într-o clinică de oftalmologie

Radu Apostolescu, fondator al eMAG, a investit peste 3,2...

Autor: Georgiana Mihalache

01.09.2021, 09:17 3890

Radu Apostolescu, unul dintre fondatorii retaile­rului online eMAG, alături de soţia sa Monica Aposto­les­cu au investit peste 3,2 mil. euro în clinica de oftal­mologie Clario, înfiinţată în 2015 în Bucureşti.

Planurile urmăresc dezvoltarea în continuare a bran­dului Clario, care a atras în cinci ani de activitate peste 20.000 de pacienţi unici.

„Încercăm să construim un brand medical, oamenii să perceapă că primesc acelaşi tratament indiferent de medicul la care vin. Multe clinici private sunt bazate pe imaginea unui doctor, noi mergem spre ideea de branding medical“, a explicat Radu Apostolescu.

Ideea de a porni o clinică de oftalmologie a pornit de la profesia Monicăi Apostolescu, cea de medic oftalmo­log, în prezent ea continuând să lucreze şi în cadrul propriei clinici.

„Dincolo de partea medicală, mi-am dorit să fie nişte con­diţii speciale pentru pacienţi ca ambianţă, dotare, ca atitu­dine faţă de ei. Încercăm să oferim servicii com­plete“, a spus medicul Monica Apostolescu.

Cifra de afaceri a Clario în 2020 a fost de circa 500.000 euro, iar în 2021 targetul este de dublare a acestui rezultat, adică 1 mil. euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO