LIVE: Acum la ZF Tech Day: Cum se dezvoltă comunitatea din jurul viitorului parc ştiinţific şi tehnologic din Măgurele? Urmăriţi o discuţie cu Mădălin Ioniţă, Director Executiv, Asociaţia „Măgurele Science Park”
Companii

PwC va investi 6 milioane dolari pentru a dezvolta serviciile pentru politici de mediu, sustenabilitate şi guvernanţă în Europa Centrale şi de Est, inclusiv România

PwC Europa Centrală şi de Est (ECE) va investi 6 milioane de dolari în următorii doi ani pentru a dezvolta serviciile dedicate politicilor de mediu, sustenabilitate şi guvernanţă (ESG), în cele 29 de state din regiune, inclusiv România, şi va înfiinţa un centru de excelenţă pentru a consilia clienţii cu privire la strategia şi raportarea în acest domeniu.

”Sub presiunea reglementărilor, a investitorilor şi a societăţii, mediul de afaceri trebuie să demonstreze că poate crea valoare pe termen lung gestionând problemele ESG. În acest context, companiile vor traversa în următoarea perioadă tranziţia către modele de operare eficiente, responsabile şi transparente care necesită transformare, cerinţe de conformare, raportare şi implementare a tehnologiilor adecvate”, a declarat Dinu Bumbăcea, Country Managing Partner PwC România şi Moldova.

În acelaşi timp, PwC ECE va continua investiţiile în consolidarea serviciilor pentru clienţi, inclusive audit extins, transformare digitală, prevenirea criminalităţii financiare, cloud computing, robotică şi automatizare.

”Pentru a reuşi în actualul climat global, companiile trebuie să câştige încrederea părţilor interesate şi să ofere rezultate susţinute. Prin capabilităţile noastre din PwC ECE, asociate cu investiţii inteligente şi angajament faţă de clienţi şi părţile interesate, putem contribui la consolidarea încrederii în societăţile noastre şi la crearea de soluţii durabile la provocările cu care ne confruntăm”, a declarat Nick Kós, CEO PwC ECE.

Citește continuarea pe zfcorporate.ro

Companii - care are si subcategorii
AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.