Companii

Proprietarul berii Bergenbier şi-a deschis centru de servicii în Bucureşti pentru contabilitate, financiar sau resurse umane

Proprietarul berii Bergenbier şi-a deschis centru de...

Autor: Mădălina Dediu Panaete

03.05.2017, 00:07 3317

Grupul canadian Molson Coors, acţionarul producătorului de bere Bergenbier, a deschis în Bucureşti un centru de servicii care deserveşte operaţiunile de la nivel global ale grupului din departamente precum contabilitate, financiar sau resurse umane.

Compania Molson Coors Global Business Services  S.R.L. a fost înfiinţată anul trecut, însă activitatea companiei a început în acest an. În prezent, pe platformele de recrutare online, Molson Coors, un gigant cu afaceri de 11 miliarde de dolari, are anunţuri de angajare pentru poziţii precum analist fi­nanciar, contabil, HR data specialist ( vorbitor de sârbă, cehă sau maghiară) sau junior tax analyst.

Molson Coors nu este singura multinaţională din industria bunurilor de larg consum care a dezvoltat un centru de servicii în România. Şi P&G, Mondelez sau British American Tobacco (BAT) au astfel de centre pe plan local. În prezent, doar în Bucureşti lucrează peste 70.000 de angajaţi în centre de servicii. Bergenbier este al treilea cel mai mare berar de pe piaţa locală, având afaceri de 119 mil. euro şi peste 600 de salariaţi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO