Companii

Proprietarii parcului comercial Doraly din Afumaţi investesc un milion de euro într-o platformă online dedicată comercianţilor

Alexandru Rusu, CEO Doraly

Alexandru Rusu, CEO Doraly

Autor: Cristina Bellu

02.04.2018, 14:35 552

Parcul comercial angros Doraly Expo Market, specializat în articole pen¬tru casă şi produse alimentare, deţi¬nut de EMD Investments SARL, investeşte un milion de euro în lansarea platformei online Doraly.ro, prin care clienţii îşi vor putea comercializa produsele pe care le vând momentan doar în magazinele fizice.

În cadrul proiectului Doraly îşi desfăşoară activitatea 550 de producători, importatori şi distribuitori, care comercializează produse alimentare şi non-alimentare (instalaţii electrice, instalaţii şi obiecte sanitare, electronice şi electrocasnice, detergenţi şi cosmetice, articole de menaj, articole pentru casă, îngrijire personală, jucării, birotică şi papetărie).

”Doraly cuprinde în momentul de faţă 550 de importatori, producători şi distribuitori care comercializează aproximativ 550.000 de produse. Crearea unei platforme online pe care ei sa isi poata lista marfa este un pas natural in epoca digitala in care traim. Astfel, vor beneficia de o expunere mai mare si vor atinge mai multi clienti.” explică Alexandru Rusu, CEO Doraly.  

El precizează că în prezent se lucrează la implementarea a două depozite specializate în colectarea şi transportul produselor comandate online de la comercianţi.

”Locatia ne avantajeaza din punct de vedere logistic, fiind aproape de centura. Mai mult, avem in plan atat dezvoltarea a doua noi pavilioane, P9 si P10, cu acces direct din DN2, cat si modernizarea unui pavilion existent.”

Doraly este dezvoltat pe o suprafaţă de 260.000 de metri pătraţi şi cuprinde 31 de pavilioa¬ne, cu o suprafaţă totală închiriabilă de peste 84.000 mp, având 850 de spaţii comerciale şi aproximativ 5.000 de locuri de parcare, inclusiv subterane.

Proiectul a fost înfiinţat în 1993, de omul de afaceri Gheorghe Iaciu, fiind primul parc comercial specializat pe produse alimentare şi non-alimentare. În prezent, compania Doraly Expo Market este deţinută de către EMD INVESTMENT SARL, conform datelor de la Registrul Comerţului. Potrivit datelor furnizate de către reprezentanţii companiei, în această firmă au participaţii Gheorghe Iaciu şi Infrared Capital Partners, o companie care investeşte în infrastructură şi real-estate, cu sediul la Londra.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO