Companii

Proiect rezidential de 20 mil. euro in zona Colentina

16.11.2007, 19:29 22

Compania Jules Verne Imobiliare, cu capital romano-francez, va investi circa 20 mil. euro pentru constructia celui de-al doilea proiect rezidential in Bucuresti, in zona Colentina, cu 200 apartamente, a spus George Doholici, directorul general al firmei.
"Acest proiect va fi initiat in anul urmator si va cuprinde doua imobile multifunctionale, cu spatii pentru servicii si locuinte, si va fi amplasat pe un teren de 3.000 de metri patrati", a spus Doholici.
Apartamentele vor avea in cea mai mare parte una sau doua camere, dar vor fi construite si locuinte cu trei camere.
Jules Verne Imobiliare a lansat ieri primul proiect din Bucuresti, un imobil cu 76 de apartamente, care va fi construit in zona Alba Iulia, in urma unei investitii de 10 mil. euro, lucrarile urmand sa fie finalizate in luna iunie a anului viitor.
Jules Verne Imobiliare a fost infiintata in anul 2005 si este detinuta in proportie de 70% de catre Compagnie Industrielle et Financiere d'Enterprise din Franta, listata la Bursa din Paris, cu activitati in domeniul dezvoltarii imobiliare si al constructiilor.
Restul titlurilor sunt detinute in proportie de 20% de compania de consultanta romano-franceza Ilcaberom si 10% de catre George Doholici.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO