Companii

Producătorul lactatelor Baciul din Râmnicu Sărat mizează pe vânzări de peste 5,5 mil. euro

Producătorul lactatelor Baciul din Râmnicu Sărat...

Autor: Roana Rotaru

03.02.2017, 00:05 1365
Compania Meridian Agroind, din Râmnicu Sărat, judeţul Buzău, deţinută de Cristina Vlad, care produce anual circa 9.000 de tone de produse lactate sub brandul Baciul, a încheiat anul 2016 cu cifră de afaceri de aproxi­mativ 5 mil. euro, potrivit repre­zentaţilor companiei, în creştere cu 10% faţă de anul precedent. În 2017 Meridian Agroind mizează pe o creştere a vânzărilor totale cel puţin în acelaşi ritm.

„Am încheiat anul 2016 cu o cifră de afaceri de aproximativ 5 mil. euro, în creştere faţă de anul precedent datorită faptului că am avut o calitate constantă şi am devenit mai cunoscuţi pe toate reţelele noastre de distribuţie. Pentru anul 2017 estimăm că o să atingem o cifră de afaceri de 5,5 - 6 mil. euro, pentru că o să încercăm să creştem vânzările şi să ne dezvoltăm pe toate canalele de distribuţie“, a declarat pentru ZF Ionel Tatu, directorul de vânzări al companiei Meridian Agroind.

Fabrica are o capacitate de procesare de aproximativ 12.600 de tone pe an, însă produce în jur de 20-25 tone de produse lactate finite pe zi, respectiv între 7.200 şi 9.000 tone de brânzeturi, iaurt, sana, chefir sau smântână pe an, produse cu care Meridian Agroind este prezent atât în comerţul trandiţional, cât şi în cel modern.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO