Companii

Producătorul de sisteme de GPS Mio lansează serviciul de actualizare pe viaţă, fără costuri suplimentare

Mio lansează serviciul de actualizare pe viaţă

Autor: Claudiu Ilioiu

27.10.2011, 18:16 1413

Mio Technology, numărul unu pe piaţa locală de sisteme GPS, lansează Lifetime Map Updates, un serviciu suplimentar de actualizare a hărţilor pe toată durata de funcţionare a GPS-ului Mio achiziţionat, fără costuri suplimentare.

Modelele care beneficiază de acest serviciu sunt Mio Spirit 680, Mio Spirit 685 şi Mio Spirit 687, toate având instalată harta Full Europa.

Pentru a beneficia de serviciul cu valoare adăugată Mio Lifetime Map, utilizatorii Mio trebuie să îşi înregistreze dispozitivul în cel mult 30 de zile de la data achiziţionării pe site-ul mio.com/lifetimemaps. Ulterior vor primi o cheie de activare şi instrucţiuni pentru următorii paşi care trebuie urmaţi. Serviciul este activ pe toată durata de funcţionare a dispozitivului sau pentru perioada în care Mio oferă suport pentru un produs. După achiziţionarea produsului pentru care este disponibil serviciului Mio Lifetime Map Updates, utilizatorii vor pimi de patru ori pe an actualizări ale hărţilor fără costuri suplimentare.

Noul serviciu va fi disponibil începând din luna noiembrie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO