Companii

Producătorul de preparate din carne CIA Aboliv, controlat de antreprenorul Bogdan Ilie Daniel, recrutează 30 de oameni pentru fabrica din localitatea Mihai Viteazu, judeţul Cluj

Producătorul de preparate din carne CIA Aboliv,...

Autor: Laurentiu Cotu

29.02.2024, 18:00 75

Producătorul de preparate din carne CIA Aboliv din localitatea Mihai Viteazu, judeţul Cluj, controlat de antreprenorul Bogdan Ilie Daniel, are disponibile în prezent 30 de locuri de muncă pentru muncitori necalificaţi la ambalarea produselor solide şi semisolide, potrivit site-ului Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Cluj. Compania a ajuns în 2022, cel mai recent an pentru care există date publice, la un număr mediu de 414 angajaţi.

CIA Aboliv deţine în localitatea Mihai Viteazu, la aproximativ 35 de kilometri de municipiul Cluj-Napoca, o fabrică de procesare a cărnii, cu o capacitate de producţie de aproximativ 100 de tone pe zi. 

Se produc diverse sortimente din toată gama de preparate din carne, care sunt prezente în aproape toate reţelele de supermarketuri, cât şi pe piaţa tradiţională, potrivit unor informaţii furnizate anterior de companie. CIA Aboliv deţine magazine proprii de desfacere a produselor în localităţile clujene Turda, Câmpia Turzii, Mihai Viteazu şi Floreşti, conform informaţiilor de pe site-ul CIA Aboliv. Produsele companiei sunt comercializate sub mărcile Brio, Apetit, Salinate şi PitiCup. Producătorul clujean a ieşit pe piaţă la începutul anului 2017 cu o nouă reţetă de specialităţi de porc crud-uscate, maturate în mediul special din vechile galerii ale Salinei Turda. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO