Companii

Producătorul de bijuterii Roberto Bravo mai vrea zece magazine în România

Producătorul de bijuterii Roberto Bravo mai vrea zece...

Autor: Cristina Roşca

11.11.2013, 00:06 512
Casa de bijuterii Roberto Bravo, brand adus pe piaţa locală în franciză de românca Loredana Guzgan şi de Asim Akduman, vrea să deschidă în România cel puţin încă zece magazine în următorii cinci ani. Compania îşi va menţine astfel ritmul din acest an, când au fost inaugurate primele două unităţi din România, ambele în Bucureşti, pe Calea Victoriei şi în Promenada Mall.
 
„Primul magazin l-am deschis (în februarie 2013 - n.red.) într-un spaţiu stradal, pe o arteră istorică şi cunoscută, respectiv Calea Victoriei. Ne-a plăcut poziţionarea şi spaţiul. Din luna octombrie am deschis al doilea magazin în Promenada deoarece mixul de chiriaşi este foarte bun, motiv pentru care sperăm la un trafic ridicat“, spune Loredana Guzgan. Ea afirmă că a luat primul contact cu brandul acum mai bine de un deceniu, pe pieţele externe unde deja era prezent, precum Rusia, Italia, Turcia sau Emiratele Arabe. Brandul are sediul central în Turcia, însă produsele sunt realizate în principal în Italia, alături de Brazilia şi Orientul Îndepărtat, potrivit site-ului propriu.
 
Loredana Guzgan afirmă că şi cariera sa a început tot în Turcia, unde a lucrat timp de opt ani de zile ca director de vânzări în cadrul companiei de certificare şi inspecţie Veritas.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO