Companii

Producătorul Borsec şi Albacher, afaceri de 353 milioane de lei în S1 2017

Romaqua Group, cel mai mare jucător de pe piaţa băuturilor controlat de antreprenori locali şi liderul pieţei de apă minerală naturală, a încheiat primul semestru cu o cifră de afaceri de 353 de milioane de lei (78,5 mil. euro), în creş­tere cu 5% faţă de perioada simi­lară a anului precedent, arată datele de la Registrul Comerţului.

Astfel, pro­du­că­torul bran­­­­du­rilor Borsec, Al­ba­­cher şi Giusto con­ti­nuă ritmul de creş­tere în­ce­put încă din 2015 şi ar putea încheia un nou an pe plus.

Conform estimă­rilor ZF, com­pania ar putea încheia în acest an cu o cifră de afaceri de peste 730 mil. lei (pes­te 160 mil. euro), după ce anul tre­cut a atins nivelul de 693 mil. lei (154 mil. euro), conform da­telor de la Registrul Comerţului. De altfel, la ju­mă­tatea acestui an, repre­zen­tanţii Rom­aqua estimau că vân­zările compa­ni­ei vor depăşi „cu uşu­rinţă“ 700 de milioane de lei.

Conform celor mai recente date, pro­ducătorul Borsec are circa 2.000 de an­gajaţi care lucrează în fabricile din Bu­cureşti (pentru preforme din plas­tic), Buşteni (pentru Aqua­tique şi Giusto), Borsec (pen­tru bran­dul de apă mi­ne­rală na­tu­rală Bor­sec şi bău­­tu­rile ră­cori­toa­re în re­ci­piente de mici di­men­­siuni Giusto), Stân­ceni (pentru apa Stân­ceni) şi la Lancrăm din Alba (pen­tru be­rile Albacher, Dorfer etc.).

Citește continuarea pe zfcorporate.ro

Companii - care are si subcategorii
AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.