Companii

Producătorii de medicamente listaţi au raportat creşteri de două cifre la vânzări în primele şase luni din 2023. Cea mai mare creştere a înregistrat-o producătorul românesc Antibiotice Iaşi, de 27% faţă de primul semestru din 2022

Producătorii de medicamente listaţi au raportat...

Autor: Georgiana Mihalache

10.09.2023, 12:43 315

Cei trei producători de medicamente listaţi la bursă au raportat creşteri pe linie în primul semestru din 2023 comparativ cu aceeaşi perioadă din 2022, înregistrând evoluţii de două cifre, atât la cifra de afaceri, cât şi la profit.

Cel mai mare avans l-a avut producă­torul românesc Antibiotice Iaşi, care a ajuns la peste 315 mil. lei afaceri în primele şase luni din an, în creştere cu 27% faţă de rezultatul din prima jumătate din anul 2022.

Producătorul de la Iaşi a adăugat nouă produse noi în portofoliu în primul semes­tru din an, din categoria suplimentelor ali­men­tare, dermatocosmetice, dar şi medi­camente eliberate fără prescripţie şi antiinfecţioase.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO