Companii

Privileg Catering a dat 3,5 mil. euro pe casa lui Tantareanu

29.06.2007, 19:13 177

Omul de afaceri Cristian Tantareanu a vandut companiei Privileg Catering, pentru 3,5 milioane de euro, casa detinuta in Corbeanca. Potrivit lui Tantareanu, banii obtinuti din aceasta tranzactie urmeaza sa fie investiti in finalizarea unei baze sportive care va avea mai multe terenuri de sport, piscine, restaurante si spatii de joaca pentru copii.
"Am vandut casa pentru ca era nefolosita. Banii obtinuti vor fi investiti intr-o baza sportiva la Corbeanca, a carei constructie a inceput deja. Investitia totala, cu teren cu tot, se va ridica la circa sase milioane de euro, doar terenul valorand doua milioane de euro. Acesta este deja in proprietatea mea si va avea o suprafata totala care va fi depasi un hectar", a declarat Cristian Tantareanu.
Imobilul detinut pana in prezent de omul de afaceri este amplasat pe un teren de 7.000 de metri patrati, din care locuintele individuale ocupa 550 de metri patrati. Acesta mai are ca anexa un club cu sala de conferinte, bar, discoteca, saune si bai, cat si terase.
Tantareanu a declarat ca de achizitia casei din Corbeanca au fost interesati si proprietarii companiilor City Grill si Caru cu Bere, insa ofertele acestora au venit dupa ce fusese incheiat acordul cu compania de catering, care intentioneaza sa inceapa organizarea de evenimente in aceasta locatie.
Contactati de Ziarul Financiar, reprezentantii Privileg Catering, o afacere de familie detinuta de Anca si Calin Mitu, au confirmat ca in prezent se afla in discutii avansate pentru preluarea acestei locatii, dar ca pentru moment doresc pastrarea discretiei deoarece inca nu s-au finalizat toate detaliile acestei tranzactii.
"Este un pas firesc pentru o companie de catering, care a evoluat foarte mult in ultimii ani, sa treaca la organizarea de evenimente si lansarea de noi concepte in domeniu. Este o directie pe care o exploram si pe care speram sa o putem concretiza", a explicat Anca Mitu.
Reprezentantii companiei nu au dorit sa comenteze deocamdata sursele de finantare folosite pentru realizarea acestei achizitii. Privileg Catering, infiintata in 2001, a inregistrat in 2005 o cifra de afaceri de 2,1 mil. lei (585.000 euro), un profit net de 356.000 de lei (98.000 de euro) si 29 de angajati, potrivit informatiilor disponibile pe site-ul Ministerului de Finante.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO