Companii

Primăria Oradea investeşte peste 2 mil. lei în modernizarea a două străzi din municipiu

Autor: Laurentiu Cotu

25.07.2012, 17:54 111

Primăria Oradea va demara un proiect în valoare totală de 2,1 mil. lei (circa 460.000 de euro), din fonduri de la bugetul local, pentru modernizarea străzilor Al. Haşaş şi Moliere din municipiu. Lucrările pe strada Al. Haşaş vor consta în modernizarea traseului existent pe o lungime de aproape 300 de metri, două artere secundare, dar şi în amenajarea a 28 de locuri de parcare. Valoarea totală a investiţiei este de 836.000 de lei, iar termenul de execuţie este de 2 luni.

În ceea ce priveşte strada Moliere, aceasta este situată în cartierul Tokai şi face legătura străzilor Bega, Odessei şi Pandurilor cu Calea Clujului, preluând totodată traficul de pe străzile Moreni şi Maramureşului. Valoarea totală a acestei investiţii este de 1,2 mil. lei, urmând să fie modernizaţi aproape 1.000 de metri de stradă, însumând trei tronsoane. Durata de realizare a lucrărilor este de 4 luni.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO