Companii

Primăria Oradea a investit peste 4 mil. lei în amenajarea a două parcuri din municipiu

Autor: Laurentiu Cotu

13.08.2012, 16:16 118

Primăria Oradea a finalizat o investiţie în valoare totală de peste 4,4 mil. lei (circa 1 mil. euro) în reabilitarea şi modernizarea parcurilor Liniştii (Olosig) şi Padiş din municipiu. Prima investiţie, în valoare de peste 3,1 mil. lei (740.000 de euro), TVA inclus, a vizat amenajarea parcului Liniştii.

Lucrările, demarate în toamna anului trecut, au fost executate de asocierea dintre companiile Drumuri Bihor, Selina, Rithmotec şi Paniman. Au fost realizate locuri de joacă pentru copii, dotate cu tobogane, balansoare, leagăne şi turnuri, dar şi terenuri de minibaschet, skateboard şi minifotbal. Suprafaţa totală amenajată a parcului este de 15.000 mp.

În ceea ce priveşte a două investiţie, valoarea totală a lucrărilor executate se ridică la peste 1,3 mil. lei (circa 300.000 de euro). Lucrările au fost demarate în primăvara acestui an şi au fost executate de compania Selina în asociere cu Proexco şi Paniman.

În parcul Padiş s-a amenajat un loc de joacă pentru copii, o alee centrală cu pavaj din piatră cubică, s-a construit o fântână arteziană şi s-au montat 60 de bănci. Suprafaţa totală amenajată în cadrul acestor lucrări este de aproape 10.000 mp.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO