Companii

Primăria Oradea a investit 3,7 mil. lei în reabilitarea unui liceu teologic

Primăria Oradea a investit 3,7 mil. lei în reabilitarea unui liceu teologic

Autor: Laurentiu Cotu

17.09.2012, 16:35 137

Primăria Oradea a finalizat o investiţie de aproape 3,7 mil. lei (870.000 de euro) în reabilitarea liceului teologic reformat ''Lorantffy Zsuzsana" din municipiu. Investiţia a făcut parte dintr-un proiect european în valoare totală de 7,6 mil. lei (circa 1,8 mil. euro), cu TVA, din care 6 mil. lei (1,4 mil. euro) reprezintă valoarea nerambursabilă obţinută prin Programul Operaţional Regional. Durata de implementare efectivă a proiectului a fost de 28 de luni.

În urma efectuării achiziţiilor publice pentru execuţia de lucrări, dirigenţie de şantier, audit extern, comunicare, publicitate şi dotări, valoarea efectivă cheltuită a fost de circa 3,7 mil. lei (870.000 de euro), reprezentând 48% din totalul contractului de finanţare.

Proiectul ''Reabilitarea liceului teologic reformat Lorantffy Zsuzsana Oradea" a primit finanţare în cadrul Axei prioritare 3 - "Îmbunătăţirea infrastructurii sociale", Domeniului major de intervenţie 3.4 -

''Reabilitarea, modernizarea, dezvoltarea şi echiparea infrastructurii educaţionale preuniversitare, universitare şi a infrastructurii pentru formare profesională continuă". Investiţia a presupus reabilitarea şi modernizarea a 4.631 mp, suprafaţă desfăşurată aferentă clădirii liceului. Totodată au fost achiziţionate materiale didactice şi echipamente, dar şi mobilier nou.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO