Companii

Plecare surpriză. Ana Dumitrache părăseşte CTP România după cinci ani la conducerea celui mai mare dezvoltator şi proprietar de industrial de pe piaţa locală

Ana Dumitrache

Ana Dumitrache

Autor: Bogdan Alecu

16.11.2023, 00:05 1826

Ana Dumitrache, care de cinci ani a ocupat funcţia de country head pentru România în cadrul CTP, a părăsit compania fondată de Remon Vos, potrivit datelor din piaţa imobiliară. Reprezentanţii CTP nu au oferit niciun comentariu pe această temă. 

Ana Dumitrache are experienţă în domeniul imobiliar şi în finanţe. Pe parcursul carierei sale din domeniul bancar a lucrat pentru cea mai mare bancă din România - BCR. În cadrul BCR, Ana Dumitrache a ocupat funcţia de head of department real estate, conform datelor de pe reţeaua de socializare LinkedIn.

De asemenea, în 2018 a lucrat şi în cadrul CBRE drept head of investment property. Acesta a fost al doilea mandat al Anei Dumitrache la conducerea CTP România. Anterior a fost cel din 2017 drept co-country head, alături de Remon Vos.

România alături de Cehia, Ungaria şi Slovacia sunt ţările-cheie din portofoliul CTP şi pe care CTP deţine o cotă de piaţă la nivel regional de 27,8% la finalul anului 2022, potrivit raportului companiei. CTPark Bucharest West este şi cel mai mare parc logistic din portofoliul companiei fondate de olandezul Remon Vos.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO