Companii

Platforma Up Achiziţii, primul hub online dedicat antreprenorilor, dezvoltat special pentru afacerile de tip IMM, a ajuns la peste 2500 de clienţi şi 25 de furnizori

Platforma Up Achiziţii, primul hub online dedicat...

Autor: Roxana Rosu

12.05.2021, 11:09 136

Platforma Up Achiziţii, primul hub online dedicat antreprenorilor, dezvoltat special pentru afacerile de tip IMM, a ajuns la peste 2500 de clienţi, un sfert dintre aceştia fiind din domeniul Comerţului, iar 20% activează în domeniul Serviciilor.

De asemenea, 25 de furnizori oferă servicii pentru IMM=urile interesate.

 Similar unui magazin online, dar cu focus pe nevoile IMM-urilor, prin Up Achiziţii, companiile îşi pot pune într-un singur coş serviciile de curierat, abonamentele medicale pentru angajaţi sau apa pentru birou. Platforma este responsabilă ulterior de distribuirea comenzilor către fiecare furnizor, iar aceştia, la rândul lor, se ocupă de livrarea comenzii. Tot procesul este digital, chiar şi semnarea contractului cu Up Achiziţii se desfăşoară în format paperless, scutind clienţii de drumuri în plus.

 „Antreprenoriatul e un domeniu în care lucrurile se întâmplă cu o viteză ameţitoare. De aceea, odată cu lansarea Up Achiziţii ne-am propus să devenim un partener al antreprenorilor români, pentru ca ei să se concentreze pe dezvoltarea propriilor afaceri, iar noi să ne ocupăm de nevoile lor zilnice, într-un mod simplu, eficient şi centralizat. Am ţinut cont şi de importanţa optimizării costurilor. Astfel, datorită ofertelor noastre la preţuri preferenţiale, IMM-urile pot economisi până la 120.000 de lei anual”, a spus Dan Stoica, Director Comercial Up Romania.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO