Companii

Piaţa muncii se îndreaptă cu paşi repezi spre niveluri de dinainte de pandemie

Piaţa muncii se îndreaptă cu paşi repezi spre...

Autor: Ramona Cornea

30.12.2021, 14:00 674

♦ Bogdan Gabor, country manager al firmei de recrutare Lugera, afirmă că piaţa recrutării din România a fost deschisă, iar numărul cererilor a crescut susţinut anul acesta ♦ Din perspectiva modului de lucru, dacă 2020 a fost un an în care companiile au învăţat cum să funcţioneze în noua situaţie, în 2021 am început să vedem impactul acestor modificări asupra modului de lucru şi asupra stării de sănătate ♦ În opinia lui Bogdan Gabor, nevoia de recrutare a mers în linie cu evoluţia pieţei şi cu creşterile înregistrate de logistică şi comerţul online.

 

Cum a fost anul 2021 pentru Lugera în comparaţie cu 2020 şi cu 2019?

Din perspectiva cifrelor, putem spune că 2021 este la nivelul anului 2019. În 2020 am avut o perioadă de aproximativ trei luni în care activitatea de recrutare şi angajarea de personal temporar au fost puse în aşteptare, însă începând cu luna septembrie proiectele au fost reluate şi am reuşit să recuperăm într-o mare măsură.  

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO