Companii

Petre Niculae, unul dintre cei mai mari dar discreţi dezvoltatori din Bucureşti, vrea să construiască un proiect de 500 milioane de euro pe terenul spaniolilor de la Avantia, pe malul lacului Morii

Petre Niculae a fost acţionar al Oscar Downstream, una dintre cele mai mari companii antreprenoriale din România controlată indirect de Alin Niculae.

Petre Niculae a fost acţionar al Oscar Downstream, una dintre cele mai mari companii antreprenoriale din România controlată indirect de Alin Niculae.

Autor: Bogdan Alecu

27.04.2022, 11:00 22300

♦ Petre Niculae, care deţine Pedro Construct, s-a asociat cu spaniolii de la Avantia pentru a dezvolta un proiect gigant pe malul lacului Morii ♦ Zona este una dintre cele mai dinamice din punct de vedere rezidenţial din sectorul 6 unde mai mulţi dezvoltatori au demarat sau au anunţat că vor demara proiecte noi.

Petre Niculae are în plan să dezvolte cel mai mare proiect rezidenţial din proximitatea lacului Morii din Capitală, proiect evaluat de consultanţii de la Crosspoint la 500 mil. euro.

„Proiectul celor de la Pedro Construct, sub noul brand de dezvoltare - Heritage, va fi dezvoltat pe un teren de 120.000 de mp, aflat pe malul Lacului Morii. Ansam­blul va cuprinde peste 4.000 de aparta­mente şi va fi una dintre cele mai mari rege­nerări urbane din Bucureşti. Heritageva oferi mai multe piscine, spaţii publice, magazine, grădini şi va fi integrat în noul plan al primăriei de modernizare a prome­nadei lacului şi a insulei artificiale“, au spus reprezentanţii Crosspoint Real Estate.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO