Companii

Peste 150 de producători de vinuri participă în weekendul 15-16 octombrie la târgul RO-Wine, ediţia de toamnă

Peste 150 de producători de vinuri participă în...

Autor: Roxana Rosu

13.10.2022, 13:34 315

Peste 150 de producători de vinuri participă în weekendul 15-16 octombrie la târgul RO-Wine, ediţia de toamnă, organizat la Fratelli Studios Bucureşti.

La eveniment vor putea fi degustate peste 800 vinuri din România, Italia, Franţa, Spania, Noua Zeelandă, Argentina, SUA, Georgia, Portugalia.

În plus, va fi amenajată o zonă dedicată vinurilor din Republica Moldova, o selecţie exclusivistă de vinuri spumante din Champagne şi Prosecco, vinuri bio şi biodinamice, însoţite de produse gourmet, bere craft sau cafea de specialitate.

La această ediţie este organizat şi un program de Masterclass-uri cu vinuri din Bordeaux, Toscana, Napa Valley şi Champagne, printre care se numără şi Piper-Heidsieck, Barons de Rotschild şi Penfolds. Prezentările vor fi completate de o selecţie de vinuri din România şi din Republica Moldova.  Masterclass-urile vor fi susţinute de personalităţi internaţionale, printre care jurnalistul şi omul de televiziune Bruno Vespa, care prezintă masterclass-ul „Primitivo - The King of Puglia”.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO