Companii

(P) Manea Brutarul – un brand nou ce aduce 5 sortimente de pâine cu etichetă curată

(P) Manea Brutarul – un brand nou ce aduce 5 sortimente...
12.06.2023, 10:52 445

S-a lansat Manea Brutarul, un brand românesc nou de pâine ce include  5 sortimente cu etichetă curată. Viziunea întregului concept este de a crea de la zero pâine adevărată, negrăbită şi fără compromis sau substituenţi, ce îmbină tradiţia brutarilor de altă dată cu tehnologia modernă pentru a susţine sănătatea consumatorilor şi plăcerea de a mânca o pâine bună.

Pâinea cu seminţe infuzate, pâinea cu făină integrală de grâu, pâinea cu negrilică şi făină de secară, pâinea cu mămăligă şi pâinea cu făină albă de grâu  sunt cele 5 sortimente de pâine ale brandului Manea Brutarul. Fabrica se află în Tătărăştii de Jos, judeţul Teleorman, iar producţia se realizează cu un flux unic, astfel încât produsele să nu fie grăbite chimic sau tehnic. Să fie, cu adevărat, de calitate.

Manea Brutarul are tradiţie de peste 20 de ani şi se află la a doua generaţie de antreprenori. Totul a pornit de la o brutărie, s-a dezvoltat şi a devenit o adevărată fabrică modern tehnologizată în care, zilnic,  se face o pâine sănătoasă şi delicioasă, sigură, cu ingrediente uşor de recunoscut, un produs 100% creat şi produs în România. Investiţia într-o fabrică nouă se traduce şi prin respectarea celor mai înalte cerinţe de igienă, siguranţă alimentară, trasabilitate, diminuarea poluării mediului şi capacitatea de a asigura prezenţa în magazine la nivel naţional.

Pâinea Manea Brutarul se fabrică prin metodă indirectă, cu maiele active, obţinute în fabrică prin fermentaţia făinii cu flora sălbatică a acesteia, astfel sunt garantate caracteristicile autentice de gust, textură, miros, prospeţime, iar pentru prevenirea contaminării microbiologice şi menţinerea prospeţimii, s-a dezvoltat un procedeu modern de ambalare. Un aspect foarte important pentru calitatea pâinilor este controlul ingredientelor şi al procesului de fabricaţie. De aceea, în fabrica Manea Brutarul se monitorizează permanent mai mult de 12 parametri de proces, cu o echipă de profesionişti specializată.

Cele cinci sortimente de pâine Manea Brutarul: pâine cu seminţe infuzate, pâine cu făină integrală de grâu, pâine cu negrilică şi făină de secară, pâine cu mămăligă şi pâine cu făină albă de grâu, au fost create de la zero, pe baza unor reţete unice pentru a satisface preferinţele diverse, chiar şi în cadrul aceleiaşi familii. Pe viitor, urmează ca portofoliul de produse să se dezvolte şi să includă mai multe specialităţi care să satisfacă nevoile consumatorului.

Povestea începe în anul 1780, în Bucureştii de odinioară, pe când starostele brutarilor era Manea Brutarul. Manea Brutarul cuprinde o lume a pâinii binecuvântate, o pâine făcută cu pricepere după o reţetă minunată, cu maia adevărată,  dospită cu răbdare. Fără conservanţi, doar cu făinuri din grâne şi seminţe adevărate. Fără doar şi poate, este pâinea care îţi inspiră încredere şi sănătate.

”De la ingrediente atent selectionate, reţete unice, proces de fabricatie complex,  inftrastructură completă, vrem să oferim consumatorilor o pâine adevărată, negrăbită, cu grijă la fiecare detaliu, pentru că şi noi ne dorim să fim sănătoşi şi să avem grijă de sănătatea celor dragi. ”, declară Claudiu Măruţă, fondator Manea Brutarul.

”Pâinea este un produs care intră zilnic în casele oamenilor şi care face parte din viaţa lor, poate din cele mai frumoase momente de familie sau cu prietenii. Este nevoie de o pâine cu etichetă curată care să respecte tradiţia brutarilor de odinioară”, declara Mihai Măruţă, fondator Manea Brutarul. 

Manea Brutarul se implică în zona de CSR prin oferirea de pâine gratuită zilnic bătrânilor, copiilor şi oamenilor aflaţi în nevoie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO