Companii

Ovipan, care produce pâine şi patiserie într-o fabrică din Râmnicu Sărat, a ajuns la 9,3 mil. lei în 2020 şi plănuieşte construirea unei noi linii de producţie. „Ne dorim să ajungem să ne producem cel puţin 50% din materia primă.“

Antreprenori locali

Ovipan, care produce pâine şi patiserie într-o...

Autor: Alexandra Matei

03.12.2021, 17:00 369

♦ Noua linie de producţie ar presupune o investiţie de aproximativ 2 mil. euro.

Compania Ovipan SRL din Râmnicu Sărat, ju­de­ţul Buzău, care produce pâine şi produse de pati­serie, a pornit în 1997 ca un business de fa­mi­lie, iar anul trecut a ajuns la afaceri de 9,3 mil. lei, în creştere cu circa 30% faţă de 2019, potrivit date­lor raportate de companie la Ministerul de Finanţe.

Compania deţine o singură uni­tate de producţie în Râmnicu Sărat, susţine Ovidiu Bizadea, adminis­tra­torul acesteia, însă în viitorul apro­piat urmează constru­irea unei noi linii de producţie.

„Businessul nostru a pornit ca o mică afacere de familie în 1997, având ca prin­ci­pal obiect de acti­vi­ta­te producerea pâi­nii şi a pro­duselor de patiserie. Produc­ţia o rea­li­zăm, deocamdată, într-o singură uni­tate de pro­ducţie, în Râmnicu Sărat. Creşte­rea pe care am avut-o în 2020 este rezultatul echi­pei noastre, iar în vi­itorul apropiat ne dorim să construim o nouă li­nie de producţie şi să ajungem să ne producem cel pu­ţin 50% din materia primă (grâu). Această nouă l­inie de producţie ar presupune o investiţie de circa 2 mil. euro“, a spus Ovidiu Bizadea, ad­ministrator şi acţionar al companiei Ovipan SRL.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO