Companii

Ovidiu Palea, fondatorul Nord-Provita: Deschidem spitalul nou din Pipera în octombrie. Va avea 110 paturi, iar investiţia a ajuns la 30 mil. euro

Ovidiu Palea, fondatorul Nord-Provita: Deschidem spitalul...

Autor: Mirabela Tiron, Cristina Bellu

28.09.2023, 00:07 2252

Grupul Nord (fostul Provita), fondat de familia Palea, va deschide în octombrie spitalul din Pipera, o investiţie de 30 de mil. euro.

„Spitalul pe care îl avem în construcţie în Bucureşti reprezintă un proiect foarte ambiţios, care s-a născut din evoluţia naturală organică a grupului şi din faptul că unitatea actuală nu mai face faţă cererii. Unitatea are 20.000 mp şi reprezintă o investiţie de 30 mil. de euro, care cuprinde opt săli de operaţii“, a declarat medicul Ovidiu Palea, fondatorul Nord-Grupul Medical Provita, în cadrul summitului ZF Health & Pharma.

Familia Palea a rebranduit afacerea construită în ultimele două decenii în domeniul medical, Provita, sub numele Nord. Spitalul va avea 110 paturi. Anul trecut, familia Palea a vândut 51% din acţiunile operatorului privat de sănătate către MedLife, cel mai mare jucător din piaţa medicală după cifra de afaceri.

Spitalul este concentrat pe chirurgia cardiacă, intervenţională şi cardiologie de top, plus partea oncologică, care acoperă de la tratament chimio până la intervenţia chirurgicală.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO