Companii

Oradea finalizează în acest an o investiţie de 24 mil. lei într-un centru oncologic

Autor: Laurentiu Cotu

05.09.2012, 17:02 114

Primăria Oradea derulează o investiţie totală de circa 24,5 mil. lei (peste 5 mil. euro) ce prevede realizarea unui centru oncologic în municipiu. Construcţia centrului oncologic a demarat în luna septembrie 2011, însă în luna iulie a acestui an consiliul local Oradea a aprobat extinderea centrului cu încă 2 etaje.

Până în prezent partea de spitalizare de zi este finalizată în proporţie de 90%, în timp ce restul lucrărilor continuă, urmând ca până la finalul lunii noiembrie să aibă loc mutarea secţiei de oncologie din cadrul spitalului judeţean în noua locaţie.

În perioada următoare se va realiza izolarea şi hidroizolarea întregului imobil, astfel ca până la finalul anului noul centru oncologic din Oradea să devină funcţional. Din valoarea totală a investiţiei, 11,3 mil. lei (circa 2,5 mil. euro) au fost utilizaţi pentru lucrările de proiectare şi execuţie, iar 13,1 mil. lei (2,9 mil. euro) pentru achiziţionarea de aparatură medicală.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO