Companii

O sută de poveşti de succes spuse de revista Business Magazin

O sută de poveşti de succes spuse de revista Business...
14.05.2014, 00:02 278

Revista Business Magazin va lansa marţi 20 mai, în cadrul galei Tineri manageri de top, o nouă ediţie a catalogului tinerilor manageri, care va fi disponibil pe piaţă din 26 mai.

Catalogul prezintă de nouă ani tineri de cel mult 40 de ani, cu poziţii de top management din cele mai importante companii, dar şi antreprenori sau consultanţi cu realizări deosebite, cu prezenţe active în mediul de afaceri sau în societate. De nouă ani Business Magazin propune, într-unul din cele mai longevive produse de acest tip, o nouă generaţie de tineri de care depinde viitorul societăţii sau al economiei.

O caracteristică a noului an este creşterea vizibilă a grupului „în jur de 30 de ani“, o sporire a numărului tinerilor CEO şi a funcţiilor cu răspundere, o creştere a numărului de manageri peste mai multe ţări, o revigorare şi o întinerire a echipelor de conducere din companiile mari. Nu lipsesc nici tinerii antreprenori care au realizat tranzacţii importante în IT sau care colaborează cu mari companii occidentale, tineri care au clădit afaceri puternice.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO