Companii

Nicoleta Padure pleaca de la conducerea Media Direction

Nicoleta Padure pleaca de la conducerea Media Direction
30.03.2010, 23:21 250

Nicoleta Padure, 34 de ani, va pleca din functia de managingdirector al uneia dintre cele mai mari agentii de media de pe piatalocala dupa cifra de afaceri, Media Direction, parte a grupului decomunicare BBDO Romania, controlat de omul de afaceri CristianBurci.
Nicoleta Padure s-a alaturat BBDO Romania in urma cu cinci ani siin ultimii doi ani a ocupat functia de managing director. La 1aprilie con-tractul cu Media Direction a expirat, iarreprezentantii companiei au anuntat ca ea a hotarat sa aleaga unalt traseu profesional. Contactata de ZF, Nicoleta Padure (foto) nua dorit sa faca declaratii.
Agentia Media Direction, care a fost infiintata in anul 2001 siface parte din reteaua internationala de comunicare Omnicom, ainregistrat in 2008 o cifra de afaceri de 54,8 mil. de euro, ceeace a plasat agentia in primii trei jucatori la vremea respectiva depe piata media, dupa Universal McCann si Zenith Media.
Grupul BBDO a avut afaceri de
76 de milioane de euro in 2008, cel mai mare aport in volume fiindadus de agentia de media, care a crescut cu
13,4 mil. euro, fata de anul anterior.
Activitatea agentiei va fi coordonata in continuare de NoraMarcovici, CEO-ul grupului care din iunie 2008 coordoneaza toateoperatiunile grupului BBDO Romania.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO