Companii

MYO-O se lanseaza in productia de tractoare

04.06.2004, 00:00 47

Grupul MYO-O, actionarul majoritar al producatorului de combine Semanatoarea S.A. a anuntat ieri ca se va lansa, in curand, in productia de tractoare cu putere cuprinsa intre 45 si 205 de cai putere.
"In cateva saptamani vom incepe productia de tractoare impreuna cu un cunoscut producator de tractoare in cadrul uzinei Semanatoarea. Gradul de integrare al tractoarelor, ce vor avea motorizari Mercedes si Perkins va avea un trend crescator", spune Dorinel Cazacu, managing director al MYO-O. El sustine ca o parte din elementele ce vor fi inglobate in aceste modele de tractoare vor fi proveni de la producatori de traditie Germania si Italia. "Tractoarele vor putea fi achizitionate prin programul Sapard si leasing-ul operational MYO-O, avand preturi cuprinse intre 8.000 si 50.000 de euro", afirma Cazacu.
Grupul MYO-O estimeaza pentru acest an o cifra de afaceri de 15 milioane de euro in crestere cu 7 procente fata de anul anterior.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO