Companii

Ministerul Dezvoltării dă contracte de peste 300 mil. euro pentru reabilitarea drumurilor din cinci judeţe. Printre câştigători, Nelu Iordache şi Corneliu Istrate

Autor: Andreea Neferu

05.09.2011, 17:15 308

Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului a atribuit astăzi contracte cu o valoare cumulată de 307 milioane de euro pentru modernizarea şi reabilitarea drumurilor judeţene şi de interes local din judeţele Prahova, Giurgiu, Ilfov, Buzău şi Vrancea.

Astfel, compania Romstrade, controlată de Nelu Iordache, a câştigat alături de compania Primacons un contract de 781, 5 milioane de lei (186 de milioane de euro) pentru reabilitarea drumurilor din judeţele Prahova, Giurgiu şi Ilfov, în timp ce Vega 93 (Corneliu Istrate) şi Arcada Company (Spiru Mantu, Mihai Huma) au luat un contract de 508,3 milioane de lei (121 milioane de euro) pentru acelaşi tip de lucrări în judeţele Buzău şi Vrancea.

Lucrările fac parte din Programul Naţional de Dezvoltare a Infrastructurii, ce vizează reabilitarea a peste 8.000 de kilometri de drumuri judeţene şi de interes local.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO