Companii

Mihai Drăghici preia poziţia de Partener al EY România în cadrul departamentului de Consultanţă

Mihai Drăghici preia poziţia de Partener al EY România...

Autor: Cristina Bellu

21.06.2023, 11:23 273

Mihai Drăghici preia, începând cu luna iulie 2023, poziţia de Partener al EY România în cadrul departamentului de Consultanţă.

Acesta conduce sectorul de energie în cadrul EY România şi în Europa de Sud-Est. Principalele arii de expertiză includ definirea strategiei, îmbunătăţirea operaţiunilor, redefinirea modelului operaţional, şi transformarea vânzărilor.

„Sectorul energetic din România reprezintă unul dintre pilonii cheie ai economiei naţionale, având o importanţă strategică şi un potenţial semnificativ. Transformarea acestui sector nu este doar o necesitate, ci şi o oportunitate valoroasă de a contribui activ la modelarea unui viitor mai sustenabil pentru generaţiile următoare. Prin definirea şi implementarea programelor strategice în parteneriat cu clienţii noştri, suntem în măsură să generăm schimbări semnificative în întreaga industrie”, spune Mihai Drăghici.

Cu o experienţă de peste 15 ani în domeniul consultanţei în afaceri în cadrul EY România, Mihai Drăghici este specializat în definirea şi implementarea programelor strategice pentru companii din sectorul energetic local şi internaţional.

Mihai Drăghici a absolvit programul de Doctorat în Administrarea Afacerilor din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucureşti şi este certificat în Finanţe, Contabilitate şi Afaceri de către Institutul Contabililor Autorizaţi din Anglia şi Ţara Galilor (ICAEW). Mihai este un vorbitor frecvent la unele dintre cele mai importante evenimente din domeniul energetic din România şi a publicat mai multe articole despre provocările şi oportunităţile din sectorul energetic.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO