Companii

Memex, companie de curierat înfiinţată de Cristian Pandel şi Lucian Aldescu, şi PTT Express by Filadelfia Group au fuzionat sub denumirea PTT Express, care se va concentra pe livrarea de colete grele

Memex, companie de curierat înfiinţată de Cristian...

Autor: Roxana Rosu

09.11.2022, 14:27 616

Memex, companie de curierat înfiinţată în 2019 de Cristian Pandel şi Lucian Aldescu,  şi PTT Express by Filadelfia Group, o companie cu 12 ani de activitate în domeniul serviciului de transport colete internaţional, au fuzionat sub denumirea PTT Express, care va avea ca obiectiv principal de activitate livrarea de colete grele.

În spatele noii structuri se află Filadelfia Group, Memento Group şi Lucian Aldescu.

 „Viziunea noastră este să devenim cel mai important jucător din piaţa de curierat rapid, pe categoria de colete grele, la nivel naţional şi CEE.” afirmă Lucian Aldescu, CEO PTT Express.

Noua companie va avea  o flotă de 100 de maşini, iar investiţiile se vor concentra pe deschiderea de noi depozite şi introducerea POS-urilor.

În 2021, Filadelfia Group a avut o cifră de afaceri de 45 milioane de euro şi peste 400 de angajaţi. Din Filadelfia Group fac parte Filadelfia International Logistics, Tabita Tour, Servoplus, Filadelfia Turism, Ruefa Escape Travel şi Direktasig.

PTT Express by Filadelfia Group a avut în 2021 o cifră de afaceri de aproximativ 1.8 milioane euro, iar pentru primele 6 luni din acest an de peste 1 milion de euro. Compania are aproximativ 60 de angajaţi şi o flotă de 70 de maşini (maşini proprii, dar şi sub-contractate).

„Prin această fuziune cu memex, ne-am propus să ne axăm pe o dezvoltare continuă, integritate şi excelenţă. Acestea sunt şi valorile noastre pe care ni le asumăm în activitatea zilnică. Ne dorim să oferim clienţilor noştri o experienţă superioară în livrare şi să devenim partenerul lor strategic în curieratul intern şi extern.” spune loan Sighiartău, CEO Filadelfia Group.

Compania memex a fost divizie a Memento Group. Compania a fost fondată în 2019 de Cristian Pandel, fondatorul Memento Group din care face parte brandul Christian Tour, şi Lucian Aldescu, fondatorul firmei de curierat Pegasus şi fost CEO DPD România.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO