Companii

Mega Image deschide două magazine în Bucureşti la jumătatea lunii octombrie

Autor: Liviu Iancu

10.10.2011, 00:00 128

Retailerul Mega Image va deschide pe 13 şi 14 octombrie două magazine în Bucureşti, unul în Piaţa Iancului, iar celălalt în Piaţa Domenii, ajungând astfel la 96 de unităţi la nivel naţional, au declarat reprezentanţii companiei.

Unitatea din Piaţa Iancului va fi deschisă în spaţiul pe care l-a ocupat în ultimii ani magazinul Domo, iar cealaltă va fi inaugurată în incinta Pieţei Domenii. În prezent, reţeaua Mega Image numără 94 de magazine, fără a ţine cont de unităţile G'market recent achiziţionate.

Delhaize, proprietarul Mega Image, a preluat cele trei magazine G'market pe care compania turcă Anchor Group le deţinea în Bucureşti, grupul belgian aşteptând în prezent avizul Consiliului Concurenţei.

Mega Image a anunţat că investeşte în acest an circa 50 de milioane de euro în deschiderea unui depozit şi a 23 de magazine, expansiunea reţelei vizând în principal deschiderea de supermarketuri Mega Image, majoritatea în Bucureşti şi la periferia Capitalei. Reţeaua Mega Image este prezentă în România din 1995. Grupul Delhaize a înregistrat în 2010 venituri de 20,8 miliarde de euro, în creştere cu 4,6% faţă de 2009.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO