Companii

Marius Cristescu, Bega Turism: Vom construi un apart-hotel cu 126 de apartamente în zona centrală a oraşului, o investiţie de 12 milioane de euro. Hotelurile au avut anul trecut un grad mediu de ocupare de 75%, iar afacerile companiei s-au apropiat de 20 mil. euro.

ANTREPRENORI LOCALI

Marius Cristescu este unul dintre antreprenorii români care au investit zeci de milioane de euro în dezvoltarea hotelurilor, dar şi în construcţia unui centru de agrement din Orăştie, Arsenal Park.

Marius Cristescu este unul dintre antreprenorii români care au investit zeci de milioane de euro în dezvoltarea hotelurilor, dar şi în construcţia unui centru de agrement din Orăştie, Arsenal Park.

Autor: Mirabela Tiron

06.02.2024, 09:30 1301

Antreprenorul Marius Cristescu, care controlează alături de fratele său compania Bega Turism, cea mai mare firmă de turism din judeţul Timiş, are în plan o nouă investiţie, într-un apart-hotel în centrul oraşului, o investiţie estimată la 12 milioane de euro.

„Începem în acest an construcţia acestui apart-hotel, cu 126 de apartamente, de două şi trei camere, pe care le vom închiria în regim hotelier. Rămâne de văzut dacă îl vom afilia la un brand sau nu“, a spus pentru ZF  antreprenorul Marius Cristescu. Bega Turism este cel mai mare operator de hoteluri din judeţul Timiş, unde mai activează circa 110 companii hoteliere, potrivit ultimelor date. Compania include hotelul Timişoara, cu 209  camere, un hotel în Sânnicolau Mare, cu o capacitate de 45 de camere, hostelul de două stele Nord din Timişoara cu 39 de camere. Lanţul Bega include şi un nou hotel, Ibis. În 2021, fraţii Cristescu au investit 10 mil. euro în hotelul ibis de 200 de camere. Construcţia hotelului, care operează şi un spaţiu dedicat eve­nimentelor, a durat doi ani şi acesta a fost afiliat la un brand al grupului Accor.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO