Companii

Managerul român care locuieşte cu chirie deşi face un milion de euro pe an

Managerul român care locuieşte cu chirie deşi face un...

Autor: Razvan Muresan

17.06.2013, 19:48 4882

Tudor Popp este managing partner al companiei Immpuls, o afacere de un milion de euro pe an în consultanţă imobiliară şi gestionarea problemelor clădirilor.

Popp a locuit 11 ani în Austria şi s-a întors în România în urmă cu şapte ani. De atunci, spune că locuieşte cu chirie şi că nu s-a gândit vreodată să îşi cumpere o proprietate. Pentru că se şi ocupă de evaluarea construcţiilor, spune că locuinţele noi sunt urâte şi de calitate foarte proastă, iar cele vechi sunt degradate şi în stare proastă. Popp spune că terenurile pentru construcţie sunt mult prea scumpe în zonele civilizate şi nici legislaţia nu îi e tocmai un sprijin dacă ar convieţui cu alţii - orice reparaţie sau problemă într-o locuinţă multifamilială e un posibil motiv de ceartă. De aceea a ales să închirieze o casă şi nu regretă decizia de a nu cumpăra un imobil în anii de vârf 2007-2008, după întoarcerea sa în România, pentru că „de acei bani puteam cumpăra pe atunci ceva la Viena cu valoare în timp mult mai bună".

Citiţi articolul integral aici

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO