Caută doar în titlu
Companii

Managerii estimează pentru septembrie-noiembrie stabilitatea activităţii economice şi a numărului de salariaţi în industrie, construcţii şi servicii, în paralel cu creşterea uşoară a preţurilor în construcţii şi comerţ

Managerii estimează pentru perioada septembrie-noiembrie stabilitatea activităţii economice şi a numărului de salariaţi în industrie, construcţii şi servicii, în paralel cu creşterea moderată a preţurilor în construcţii şi comerţul cu amănuntul, potrivit datelor INS.

Astfel, ancheta de conjunctură din luna septembrie arată că managerii din industria prelucrătoare preconizează pentru următoarele trei luni, relativă stabilitate a volumului producţiei, a numărului de salariaţi, dar şi a preţurilor produselor industriale.

În sectorul de construcţii, activitatea economică rămâne la un nivel similar celui din lunile anterioare, la fel ca şi numărul de angajaţi, dar preţurile lucrărilor de construcţii vor creşte uşor.

În comerţul cu amănuntul managerii au estimat pentru următoarele trei luni o tendinţă de creştere moderată a activităţii economice, iar volumul comenzilor adresate furnizorilor de mărfuri de către unităţile comerciale va fi de asemenea pe un plus uşor.

Angajatorii prognozează un avans moderată al numărului de angajaţi şi al preţurilor de vânzare cu amănuntul.

Cererea de servicii (cifra de afaceri) va cunoaşte relativă stabilitate până în noiembrie, la fal ca şi numărul de angajaţi. Conform opiniei managerilor, preţurile de vânzare sau de facturare ale prestaţiilor vor avea tendinţă de relativă stabilitate.

 
Companii - care are si subcategorii
AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.