Companii

Magazin virtual al farmaciilor Help Net

05.06.2003, 00:00 18



Lantul de farmacii Help Net a lansat pe piata primul magazin virtual destinat comercializarii produselor de frumusete, sanatate, nutritie, precum sI a celor pentru ingrijirea copiilor sI perioada de sarcina, informeaza un comunicat al companiei remis Ziarului Medical.



Cei care acceseaza adresa www.cosmeticeonline.ro primesc informatii de actualitate despre produsele cosmetice, programele de frumusete sI sanatate sI consultatii de la profesionistii in domeniu.



Transportul produselor comandate se face pe raza Capitalei sI in imprejurimi, acestea fiind livrate, in cateva ore, la domiciliu sau, daca exista solicitari, la locurile de munca ale beneficiarilor.



Produsele comercializate pe acest site au preturi cu 10% la mici, comparativ cu a produselor similare de pe piata.



Compania Help Net activeaza pe piata farmaceutica romaneasca din 1998, cu 20 de farmacii, din care 19 in Bucuresti sI una la Timisoara.



In acest an, compania a fost si promotorul campaniei "Sanatate in primavara", in cadrul careia clientii saI au primit consiliere gratuita pentru afectiunile de sezon,sedinte gratuite de dermoanaliza, la cerere sI carduri de fidelitate pentru achizitionarea la pret redus a produselor comercializate in reteaua Help Net. (I.C)



 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO