Companii

Lunile iulie şi august au înregistrat cea mai mare cerere pentru litoralul românesc de la începutul pandemiei: „Ce se întâmplă acum pe litoral nu am mai văzut de 20 de ani“

Lunile iulie şi august au înregistrat cea mai mare...

Autor: Miruna Diaconu

18.08.2021, 18:45 634

Cererea pentru unităţile de cazare de pe litoralul românesc este mai mare decât anul trecut, însă rezervările se fac în ultimul moment. Proprietarii de hoteluri se aşteaptă ca luna septembrie să fie mai bună decât cea din 2020.

Lunile iulie şi august au fost cele mai bune de la începutul pandemiei, ţinând cont de faptul că cererea din acest sezon este mult mai mare decât cea de anul trecut. Proprietarii de pe litoral spun că cererea pentru litoral a crescut odată cu luna iulie, însă nici sfârşitul acestui sezon nu se arată mai rău în condiţiile în care există rezervări şi pentru septembrie.

Aurelian Marin, proprietarul agenţiei de turism Paradis Tours şi al unor hoteluri de pe litoral, spune că cererea din acest an nu se compară cu ceea ce a fost anul trecut, astfel că are hoteluri care au înregistrat un grad mediu de ocupare de peste 99%.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO