Companii

Lidl a deschis cel de-al şaselea centru regional logistic, situat în localitatea Fundeni, judeţul Călăraşi, unde se află şi un depozit de 56.000 mp, care a creat peste 250 de noi locuri de muncă

Lidl a deschis cel de-al şaselea centru regional...

Autor: Alexandra Matei

10.02.2023, 17:30 344

Depozitul susţine activitatea magazinelor Lidl din zona de sud şi sud-est a ţării, deservind 55 de magazine în acest moment Acesta este construit pe o suprafaţă ce depăşeşte 173.000 mp Noul depozit este dotat cu 119 rampe de încărcare şi descărcare a mărfii, iar construcţia lui a durat aproximativ doi ani şi trei luni.

Lidl, liderul pieţei locale de comerţ ali­men­tar după cifra de afaceri, a deschis la înce­putul lunii decembrie a anului trecut cel de-al şaselea centru regional logistic, care se întinde pe 173.000 mp şi care se află în localitatea Fundeni, judeţul Călăraşi, mai exact, la kilometrul 15 pe Autostrada A2.

În acest centru regional logistic se află un nou depozit, care are o suprafaţă de 56.000 de metri pătraţi şi care deserveşte 55 de magazine Lidl în acest moment. Noul depozit a creat peste 250 de noi locuri de muncă. Repre­zentanţii Lidl Româ­nia nu au comunicat valoarea in­ves­tiţiei.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO