Companii

Lambert Reudink, general manager South East Europe Neveon, parte din grupul Greiner: Avem planuri strategice până în 2028, iar România rămâne în atenţia grupului

Circa 75% din producţia Neveon merg către piaţa locală, în timp ce aproape 15% în Bulgaria.

Circa 75% din producţia Neveon merg către piaţa locală, în timp ce aproape 15% în Bulgaria.

Autor: Miruna Diaconu

03.05.2023, 16:45 264

♦ Neveon, unul dintre cei mai mari producători de spumă poliuretanică flexibilă, a investit circa 25 milioane euro în ultimii zece ani în fabrica din Sibiu, dintre care 15 milioane euro doar în ultimii cinci ani.

Lambert Reudink, general ma­na­ger South East Europe Neveon, spune că grupul austriac Greiner, din care face parte compania, are planuri strategice până în 2028, iar România este în centrul atenţiei pe zona Euro­pei Centrale şi de Est.

Neveon este unul dintre cei mai mari producători de spumă poliureta­nică flexibilă şi are o fabrică, unde există şi sediul central, la Sibiu, dar şi unităţi de debitare în Bucureşti, Piatra Neamţ şi Baia Mare.

În ultimii zece ani, spune Reudink, Neveon a investit 25 de milioane de euro în unitatea din Sibiu, dintre care 15 milioane euro au fost investiţii fă­cute în ultimii cinci ani.

„Ne aşteptăm să vedem un return al investiţiilor începând cu acest an“, spune Lambert Reudink.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO