Companii

Laguna Euromob, un producător de mobilă din Maramureş, afaceri de 60 mil. lei în 2020, plus 46%, în topul celor mai dinamice firme din industrie

Laguna Euromob, un producător de mobilă din Maramureş,...

Autor: Mirabela Tiron

24.11.2021, 07:00 475

Compania Laguna Euromob din comuna Vadu Izei, Maramureş, ce produce mobilă, deţinută de Mircea Adrian Oros, a finalizat anul trecut cu afaceri de 60,6 milioane de lei, în creş­tere cu 46,4% faţă de anul ante­rior, ceea ce o plasează în top 20 al celor mai dinamice companii din in­dustrie. Cifra de afaceri a companiei s-a dublat anul trecut faţă de nivelul înregistrat în 2018.

„Compania a fost fondată în 1994. Producem tapiţerii şi mobilă, canapele, colţare, fotolii în fabrica din Maramureş şi vindem în magazinele pe care le avem în toată ţara sub brandul Laguna. Vindem toate produsele pe piaţa din Ro­mânia“, a spus Anca Stan Oros, ad­ministratorul companiei. Ea mai spune că anul acesta compania a făcut investiţii într-un depozit din Maramureş.

Laguna are  magazine în Alba Iu­lia, Arad, Bacău, Baia Mare, Bihor, Bistriţa, Brăila, Braşov, Bucu­reşti (2 unităţi), Cluj-Napoca, Galaţi, Constanţa, Iaşi, Gura Humorului, Fălticeni, Drobeta-Turnu Severin. Laguna Euromob produce mobilă pentru bucătării, dormitoare sau living.

Familia Oros mai deţine com­pa­nia Laguna Serv care produce cana­pele, colţare, fotolii, scaune.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO