Companii

KPMG numeste inca sase parteneri, majoritatea romani

03.07.2007, 18:43 51

Compania de audit si consultanta KPMG Romania a numit ieri inca sase parteneri (functie de conducere in companie), care isi vor primi avansarea la 1 octombrie anul acesta.
Cinci din cei sase noi parteneri sunt romani, care lucreaza de mai multi ani in biroul local al KPMG. Al saselea partener este francez, cu o experienta de mai multi ani in Romania.
Patru din cei sase noi parteneri vin din zona de audit, unul, din consultanta fiscala si unul din departamentul de consultanta de afaceri a KPMG Romania. Cei sase noi parteneri sunt Raluca Soare, Aurelia Costache, Alexandra Depoire, Andreea Manole, Razvan Mihai si Ana-Maria Notingher.
De altfel, luna octombrie va aduce schimbari la cel mai inalt nivel pentru biroul local al KPMG. Victor Kevehazi, actualul senior partner, care conduce operatiunile KPMG din Romania, va pleca pe o functie de conducere in cadrul operatiunilor globale ale firmei, locul sau urmand sa fie luat de Serban Toader.
Compania se afla in plin proces de extindere, anuntand ca va angaja anul acesta circa 100 de absolventi, pe langa cei 400 de salariati deja existenti. Alti 100 de noi angajati au intrat in companie in ultimul an.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO