Companii

KPMG încheie un parteneriat cu Skyline Drones şi îşi adaugă în portofoliu soluţii de supraveghere cu ajutorul dronelor. „Tehnologia dronelor va schimba jocul pentru multe industrii”

Andrada Iliescu, director consultanţă în afaceri, KPMG în România

Andrada Iliescu, director consultanţă în afaceri, KPMG în România

Autor: Cristina Bellu

01.04.2021, 14:21 350

KPMG în România, companie care furnizează servicii de audit, consultanţă fiscală şi în domeniul afacerilor, şi-a extins portofoliul cu soluţii de supraveghere cu ajutorul dronelor, în urma unui parteneriat încheiat recent cu Skyline Drones, furnizor de servicii de monitorizare şi inspecţie aeriană cu ajutorul dronelor.

„Tehnologia dronelor va schimba jocul pentru mai multe industrii. În ultimii patru ani, expunerea noastră faţă de industria dronelor a crescut exponenţial, iar recenta creştere a tehnologiilor adiacente a sporit şi mai mult proliferarea soluţiilor oferite cu ajutorul dronelor”, spune Andrada Iliescu, director consultanţă în afaceri, KPMG în România.

Ea apreciază că supravegherea cu dronă poate acoperi o paletă mare de servicii, de la inspecţii ale rezervoarelor de petrol sau ale spaţiilor înguste / închise, la inspecţii ale liniilor de înaltă şi medie tensiune, ale emisiilor de gaze, stadiile de constructie ale cladirilor comparativ cu planurile tehnice, inspecţia activelor.

„Parteneriatul cu Skyline Drones extinde portofoliul nostru de oferte de soluţii prin tehnologie. Acestea vor include acum evaluări şi integrări complete, operaţiuni de zbor şi soluţii de procesare a imaginilor captate”, adaugă Andrada Iliescu.

KPMG în România şi Skyline Drones îşi propun să ajute companiile să înţeleagă beneficiile utilizării dronelor, să identifice oportunităţi specifice pentru activitatea lor şi să recomande strategii şi acţiuni de punere în aplicare. În plus, îşi vor ajuta clienţii să lucreze cu datele colectate de drone, să le proceseze şi să acţioneze în consecinţă pentru maximizarea rezultatelor.

“Inspecţia cu ajutorul dronelor, care utilizează vehicule aeriene fără pilot (UAV), devine rapid metoda preferată de inspecţie şi monitorizare vizuală într-o gamă largă de industrii. Inspecţia aeriană cu ajutorul dronelor este cea mai sigură alternativă la orice metodă clasică de monitorizare şi inspecţie vizuală, cu personal de la sol, şi tot mai multe companii digitalizate încep să realizeze şi să înţeleagă avantajele includerii inspecţiei cu ajutorul dronelor în bugetele lor anuale. Plecând de la experieţa dobândită până în prezent, serviciile pe care ne vom concentra vor fi cele de agricultură de precizie, identificare de defecte (vizuale şi termale), masurători cu ultrasunete (UT measurements), inspecţii LIDAR, modele 3D & fotogrametrie şi tururi virtuale”, explică Ciprian Iorga, fondator,Skyline Drones.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO